Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

102 Dokumente

Dokumenti Nr. 436 (237)

Tokë / Truall: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 17 (X122)

Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 18 (X123)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Kompani: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1262 (X65)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1356 (X63)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 23 (X126)

Depozitë Bankare: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 185 (450)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 27 (X129)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 527 (5261)

Tjetër: 2

Dokumenti Nr. D188 (188)

Tokë / Truall: 2
Automjete: 1
Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione