Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

102 Dokumente

Dokumenti Nr. 1023 (1181)

Ndërtesë / Apartament: 4
Tjetër: 4

Dokumenti Nr. 1026 (1979)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 5107 (X9)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 6 (95)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 7446 (X6)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 7446 (248)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1565 (5216)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1689 (5445)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1010 (2801)

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1116 (41)

Tokë / Truall: 8
Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione