Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

102 Dokumente

Dokumenti Nr. 1702 (X31)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 2 (X88)

Depozitë Bankare: 2
Tjetër: 5

Dokumenti Nr. 290 (X38)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 12 (x119)

Tjetër: 2

Dokumenti Nr. D615 (615)

Ndërtesë / Apartament: 4
Tjetër: 4

Dokumenti Nr. 14 (x121)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 186

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 851 (X61)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 3194 (1272)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 436 (237)

Tokë / Truall: 1
Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione