Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

102 Dokumente

Dokumenti Nr. 117 (220)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 428 (1516)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 6 (363)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1548 (4480)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 10 (2858)

Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 585 (1780)

Depozitë Bankare: 2
Kompani: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 13 (659)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 514 (1260)

Ndërtesë / Apartament: 6
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 942 (255)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 754 (1181)

Ndërtesë / Apartament: 7
Tjetër: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione