Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

90 Dokumente

Dokumenti Nr. 45 (X5)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1994 (922)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 531 (538)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 30 (X14)

Automjete: 2

Dokumenti Nr. 417 (1779)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 25 (1927)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 2 (X88)

Depozitë Bankare: 2
Tjetër: 5

Dokumenti Nr. 21 (1095)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4 (X113)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 5 (X99)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione