Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

90 Dokumente

Dokumenti Nr. 5372 (X26)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 26 (X206)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1092 (2185)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 2500 (X55)

Cash: 2

Dokumenti Nr. 735 (X60)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 12 (X137)

Depozitë Bankare: 3
Tokë / Truall: 2
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 109 (108)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 6436 (1818)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 5078 (8185)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 6524 (X24)

Tokë / Truall: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione