Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

90 Dokumente

Dokumenti Nr. 48 (400)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1149 (3986)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 94 (400)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1671 (1714)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 484 (421)

Tokë / Truall: 2

Dokumenti Nr. 178 (X10)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 1006 (847)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 2445 (2411)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 4529 (9506)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 4184 (2991)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione