Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

90 Dokumente

Dokumenti Nr. 272 (565)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 7068 (456)

Kompani: 1

Dokumenti Nr. 1 (660)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1314 (X11)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1314 (X8)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 20 (139)

Depozitë Bankare: 4
Tokë / Truall: 2
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 3
Kompani: 2

Dokumenti Nr. 2593 (806)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 241 (113)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 3
Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione