Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

90 Dokumente

Dokumenti Nr. 6 (X92)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 275 (1153)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 16 (X89)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 20 (X124)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1001 (X62)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1262 (X65)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 675 (X45)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 370 (54)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 771 (2533)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 583 (2533)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione