Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

90 Dokumente

Dokumenti Nr. 976 (1609)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1183 (5613)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 4471 (2185)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 58 (6494)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 4750 (323)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 59 (8427)

Cash: 3

Dokumenti Nr. 141 (1246)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 354 (5613)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1271 (X64)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione