Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

90 Dokumente

Dokumenti Nr. 1413 (2976)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 6014 (X7)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1565 (8023)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 9 (495)

Cash: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 36 (X4)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 144 (X36)

Cash: 2

Dokumenti Nr. 1994 (922)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 789 (2769)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 902 (1882)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione