Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 14 (41)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 1565 (5216)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1689 (5445)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 17 (27)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 18 (27)

Cash: 2
Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 1010 (2801)

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 6 (X82)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 7 (X83)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 8 (X84)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione