Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

174 Dokumente

Dokumenti Nr. 1114 (1530)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 15 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1 (82)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 1026 (1979)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 6 (95)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 7446 (248)

Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione