Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. D421 (421)Data e dokumentit
2018 (23.04.2018)
Kërkuesi
Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Shkodër
Të pandehur
Nik Pacaj
Rrethi gjyqësor
Shkodër
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Pasuria numër 196/1, 5200 m2
  /
 • Pasuria numër 211/13, 800 m2
  /
 • Pasuria numër 211/15, 1800 m2
  /
 • Pasuria numër 211/16, 2300 m2
  /
 • Pasuria numër 211/24, 12990 m2
  /