Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 21 (X173)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (10.07.2017)
Kërkuesi
I.O, G.N
Të pandehur
I.O, G.N
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Ndërtesë / Apartament
  • Godinë banimi, me lokale shërbimi+garazh, X-X X-XX/X, e emërtuar Hotel “XXXXX”, së bashku me të gjitha sendet e luajtshme arreduese që ndodhen brenda hotelit
    /