Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 28 (X179)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (21.11.2017)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
Kelmend Balili, Bashkim Balili
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Tokë / Truall
 • Truall me sipërfaqe 1716.91 m2
  /
 • Truall me sipërfaqe 1980 m2
  /
 • Njësi me sipërfaqe 120 m2
  /
 • Truall me sipërfaqe 11.994 m2
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Objekti Ish-Kampi i Pushimit të Punëtorëve 4+1 katë me sipërfaqe ndërtimi 1923 m2 dhe sipërfaqe trualli 13.000 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 83 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 66 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 90 m2
  /
 • Apartament me siperfaqe 72.5 m2
  /
 • Apartament me sipërfaqe 53.5 m2
  /
 • Apartament me sipërfaqe 67 m2
  /
 • Apartament me sipërfaqe 91 m2
  /
 • Apartament me sipërfaqe 52.5 m2
  /
 • Apartament me sipërfaqe 57 m2
  /
 • Apartament me sipërfaqe 42.5 m2
  /