Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 30 (X154)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2020 (29.06.2020)
Kërkuesi
Orest Tabaku
Të pandehur
Orest Tabaku
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
  • Shuma 10,490 Euro të depozituara në Banken Intesa San Paolo
    10.490 Euro
  • Shuma 10,600 Lek të depozituara në Bankën Raiffeisen
    10.600 Lekë