Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 17 (X122)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2015 (02.08.2015)
Kërkuesi
Prokuroria e Krimeve të Rënda
Të pandehur
A.N
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Caktim Mase
Ndërtesë / Apartament
 • Godinë x kate banimi + x kat papafingo + x kat bodrum
  /
 • Godinë x kate banimi + x kat papafingo + x kat bodrum
  /
Tjetër
 • Godinë me x kate njësi tregtare, x kate banimi + x kat Pub Panoramik + x kat bodrum (parking)
  /
 • Hotel-Bar-Restorant
  /