Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

84 Dokumente

Dokumenti Nr. 4 (X68)

Depozitë Bankare: 1
Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 1 (35)

Tokë / Truall: 1
Automjete: 2

Dokumenti Nr. 4 (X70)

Depozitë Bankare: 1
Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 258 (3728)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 755 (1060)

Tokë / Truall: 2

Dokumenti Nr. 943 (1383)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 1024 (1060)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1786 (4737)

Depozitë Bankare: 7
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 1116 (41)

Tokë / Truall: 8
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 7 (X83)

Tokë / Truall: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione