Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

84 Dokumente

Dokumenti Nr. D421 (421)

Tokë / Truall: 5

Dokumenti Nr. 412 (421)

Tokë / Truall: 7

Dokumenti Nr. 16 (X195)

Tokë / Truall: 1
Kompani: 1

Dokumenti Nr. D109 (109)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 3

Dokumenti Nr. 487 (109)

Tokë / Truall: 4
Ndërtesë / Apartament: 3

Dokumenti Nr. 484 (421)

Tokë / Truall: 2

Dokumenti Nr. 11 (X190)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 19 (X199)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 1
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 20 (X200)

Tokë / Truall: 6
Ndërtesë / Apartament: 11
Automjete: 4

Dokumenti Nr. 4753 (967)

Tokë / Truall: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione