Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

84 Dokumente

Dokumenti Nr. 12 (X137)

Depozitë Bankare: 3
Tokë / Truall: 2
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 251 (92)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 2209 (778)

Depozitë Bankare: 2
Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Automjete: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 6524 (X24)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 2302 (2137)

Tokë / Truall: 7
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 158 (419)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 220 (117)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 158

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 20 (139)

Depozitë Bankare: 4
Tokë / Truall: 2
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 3
Kompani: 2

Dokumenti Nr. 2619 (X21)

Tokë / Truall: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione