Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

84 Dokumente

Dokumenti Nr. D1415/1 (1415/1)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 9 (X85)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 584 (1995)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 327 (48)

Depozitë Bankare: 2
Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 366 (588)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 1195 (2881)

Tokë / Truall: 9
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 1531 (X207)

Depozitë Bankare: 8
Tokë / Truall: 7
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 5

Dokumenti Nr. 1650 (X29)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 639 (634)

Tokë / Truall: 2

Dokumenti Nr. 366

Tokë / Truall: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione