Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

84 Dokumente

Dokumenti Nr. 420 (1440)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 639

Tokë / Truall: 2
Kompani: 1

Dokumenti Nr. D188 (188)

Tokë / Truall: 2
Automjete: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1233

Tokë / Truall: 7

Dokumenti Nr. 771 (237)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 5 (X160)

Tokë / Truall: 16
Kompani: 1

Dokumenti Nr. 6 (1279)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Kompani: 1

Dokumenti Nr. D81 (81)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Automjete: 4
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 11 (X163)

Tokë / Truall: 19

Dokumenti Nr. 16 (X168)

Tokë / Truall: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione