Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

118 Dokumente

Dokumenti Nr. 1141 (2722)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 1215 (4155)

Automjete: 2

Dokumenti Nr. 1218 (4155)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 1500 (X28)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 1548 (4480)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 1114 (1530)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 258 (3728)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 755 (1060)

Tokë / Truall: 2

Dokumenti Nr. 754 (1181)

Ndërtesë / Apartament: 7
Tjetër: 2

Dokumenti Nr. 825 (2103)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione