Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

71 Dokumente

Dokumenti Nr. 13 (887)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 15 (66)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 16 (1657)

Kompani: 2

Dokumenti Nr. 2 (X78)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 3 (X79)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 148 (224)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 239 (476)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 4 (X80)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 307 (329)

Automjete: 3

Dokumenti Nr. 5 (X81)

Depozitë Bankare: 2

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione