Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

71 Dokumente

Dokumenti Nr. 18 (X143)

Tokë / Truall: 2
Ndërtesë / Apartament: 9

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione