Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

71 Dokumente

Dokumenti Nr. 986 (1530)

Cash: 1

Dokumenti Nr. 383 (X18)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 9 (X85)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 448 (X15)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 1 (X87)

Ndërtesë / Apartament: 5
Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 110 (204)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 140 (362)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 141 (289)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 5 (X91)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 9 (X95)

Depozitë Bankare: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione