Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

71 Dokumente

Dokumenti Nr. 236 (814)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 366 (588)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 15 (X100)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 378 (1401)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 432 (1756)

Automjete: 1

Dokumenti Nr. 25 (1927)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 639 (634)

Tokë / Truall: 2

Dokumenti Nr. 2 (X88)

Depozitë Bankare: 2
Tjetër: 5

Dokumenti Nr. 6 (X92)

Depozitë Bankare: 1
Automjete: 1

Dokumenti Nr. 366

Tokë / Truall: 3

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione