Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

71 Dokumente

Dokumenti Nr. 11 (X190)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 22 (X203)

Ndërtesë / Apartament: 1

Dokumenti Nr. 5995 (X22)

Tokë / Truall: 11

Dokumenti Nr. 6871 (48)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 564

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 1 (660)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 158 (419)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 158

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 12 (27)

Cash: 4

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione