Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

71 Dokumente

Dokumenti Nr. 14 (x121)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 15 (X94)

Depozitë Bankare: 2

Dokumenti Nr. 16 (X89)

Depozitë Bankare: 3

Dokumenti Nr. 20 (X124)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 591 (1015)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 639

Tokë / Truall: 2
Kompani: 1

Dokumenti Nr. 1233

Tokë / Truall: 7

Dokumenti Nr. 6 (1279)

Tokë / Truall: 1
Ndërtesë / Apartament: 3
Kompani: 1

Dokumenti Nr. 8 (512)

Ndërtesë / Apartament: 2

Dokumenti Nr. 9 (495)

Cash: 1
Ndërtesë / Apartament: 2
Tjetër: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione