Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

71 Dokumente

Dokumenti Nr. 16 (X168)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 17 (X169)

Tjetër: 1

Dokumenti Nr. 4424 (1041)

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 3294 (X54)

Depozitë Bankare: 1

Dokumenti Nr. 30 (X180)

Automjete: 2

Dokumenti Nr. 591

Tokë / Truall: 1

Dokumenti Nr. 5 (X185)

Ndërtesë / Apartament: 1
Tjetër: 3

Dokumenti Nr. 151 (169)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 151 (169)

Tokë / Truall: 3

Dokumenti Nr. 16 (X195)

Tokë / Truall: 1
Kompani: 1

Vendime gjykate

Llojet e kërkesës

Institucione