Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 12 (X137)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2019 (24.09.2019)
Kërkuesi
A.M, E.V
Të pandehur
A.M, E.V
Rrethi gjyqësor
Juridiksion Kombëtar
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Depozitë Bankare
 • Llogaria bankare ne Intesa Sanpaolo Bank, shuma 3,360,130 Euro
  /
 • Llogaria bankare ne Intesa Sanpaolo Bank, shuma 80,000 franga
  80.000 Euro
 • Shuma prej 72 000euro, në llogarinë e Shoqerisë “Tirana Rental Car”sh.p.k , në Raiffeisen Bank
  /
Tokë / Truall
 • Ranishte me sipërfaqe 140 m2, në emër të A.M dhe A.D
  /
 • Tokë arre me sipërfaqe 873 m2, në emër të A.D dhe A.M
  /
Ndërtesë / Apartament
 • Land 404.5 m2 +Apartment 2 floor + 147.6 m2 veranda + stairs10.9 m2+ apartment first floor 158.5 m2, in name of O.V
  /