Databaza e Aseteve Kriminale

Databazë e dokumenteve të prokurorisë dhe gjykatës për sekuestrimin, konfiskimin ose lirimin e aseteve të paligjshme në Shqipëri.

SQ EN
Përditësimi i fundit më 21.09.2022 17:22

Dokumenti Nr. 771 (237)Kategoria e dokumentit
Vendim gjykate
Data e dokumentit
2017 (16.02.2017)
Kërkuesi
Emri i fshehur
Të pandehur
Emri i fshehur
Rrethi gjyqësor
Durrës
Lloji i kërkesës
Pushim Mase
Tokë / Truall
 • Pasuria nr 27/168 NB - 47, sipërfaqe e pasurisë 119.2 m2, me vlerë të pasurisë 11.997.480 Lek në emër të shtetasit Nuri Rama.
  11.997.480 Lekë
Ndërtesë / Apartament
 • Pasuria nr 26/72+110, apartament sipërfaqe e pasurisë 106.0 m2, vlerë 1.900.000 Lek.
  1.900.000 Lekë
 • Pasuria Nr 2/228, apartament me sip 65 m2, me vlerë 3.211.663 Lek.
  3.211.663 Lekë
Tjetër
 • Pasuria nr 26/72-G2, Garazhd, sipërfaqe e pasurisë 21.26 m2, vlera 1.900.000 Lek.
  1.900.000 Lekë